top of page

Pinuppins Academie

Pippa heeft tientallen jarenlange ervaring in het werken met vrouwen en het trainen en opleiden van heel uiteenlopende mensen. Zij is opgeleid als trainer, therapeut, danseres, kunstenares, performer, docente en als spreekster.

In de Pinuppins Academie biedt zij een tal van trainingen aan.

 

De nieuwste super chique en zintuiglijke training: Flirt je fit: How to pin-up your life! Bij Hemeltjelief bij Caro in Ezinge. 

Een heerlijke training vol tips, trucs, technieken, gouden sleutels en allerhande oefeningen uit de Burlesque, theatersport, pin-up posing en walking. Van natuurlijk naakt tot pin-up fotoshoots en van je eigen pin-up een gezicht en naam geven tot make-overs. Niets is te gek in deze training en we halen letterlijk alles uit de kast om jouw innerlijke pin-up tevoorschijn te toveren voor meer geluk, succes en overvloed in je persoonlijke en zakelijke leven. <<< Klik hier om meer te lezen. 

Het online programma 'Boost your Sensuality'.

Deze cursus is al opgenomen en kun je heerlijk in je eigen tempo op je eigen tijdstip volgen online.

Om deze korte training te boeken, ga nu naar de online winkel: <<< Klik hier. Een maand lang oefeningen uit de tantra tradities voor vrouwen, breast care massage uit de ayurveda, 3.000 jaar oude Godinnen dans en dansrituelen, Burlesque lessen, powerpreken en creatieve opdrachtjes om je eigen sensualiteit te leven en je seksualiteit te boosten. Inclusief Burlesque attribuut, verrassingen en je eigen roman 'Epische Erotiek'. Je kunt dit programma op je eigen tijdstip en in je eigen tempo volgen.

Vanaf 19 september 2022 zullen er weer jaartrainingen aangeboden worden voor vrouwen:


Heerlijk Hoogsensueel: pure passie in de praktijk. ONLINE training. Voor meer informatie, <<< Klik hier.

Heerlijk Helen: how to transform your life. LIVE training. Beperkt aantal plaatsen. <<< Klik hier

Ook start dan de Pinuppins Academie. Meer informatie volgt zo snel mogelijk. 

In 2023 start de tweejarige opleiding tot danscoach en dansend orakel. Meer informatie volgt zo snel mogelijk. 

Enkele recensies naar aanleiding van mijn workshops en trainingen:

'Wauw, dit heeft een vuurtje in mij ontstoken. Mijn lichaam letterlijk en figuurlijk voelen, mij vrouw voelen, gekke bekken trekken, sensueel dansen, ik heb er te weinig woorden voor. Heerlijk hoe Pippa ongeremd haar woorden eruit gooit, ik hou van humor, eerlijkheid, vrouwelijkheid en vuur. Dit voelt zó goed!'
Christel van Loon, België

'Echt een grote shoutout naar deze geweldige vrouw Pippa, die het mogelijk heeft gemaakt dat zoveel verschillende vrouwen elk op hun eigen manier zich zo ontzettend krachtig, zelfverzekerd en sexy mogen voelen.'

Emvrouwerment. 

'Ik werd zo enorm blij van dit programma! Pippa is echt een geweldige lerares. Ze knalde door mijn scherm heen met haar passie, humor en aanstekelijke levenslust.
Ik verheugde me elke keer weer en zat geplakt aan mijn scherm 📷:-) Ze heeft ontzettend veel ervaring, kennis en wijsheid en combineert die in haar lessen met humor, respect, veiligheid, diepgang en plezier.
Door fikse problemen met mijn gezondheid is het voor mij vaak lastig om in mijn lijf te blijven. Ik zit veel meer in mijn lijf en kan ook weer genieten van mijn lijf. Ik voel me hierdoor ook echt vrijer en blijer en ervaar meer levenlust, plezier en vreugde.
Als iemand weet hoe je je sensuality moet boosten en je hoogsensualiteit moet leven, dan is het Pippa wel.

Ze leert je echt je eigen lijf weer lief te hebben, ongeacht hoe het er uitziet en of het gezond is of niet. Wat een kado! 
Ik gun het iedere vrouw!'
Faat.

'Dans je vrij en blij! Ja graag, want de de connectie met mijn sensualiteit kon ook wel een oppepper gebruiken. Samen met andere vrouwen, veilig uit mijn eigen huis, zorgden de oefeningen van Pippa voor een rimpeleffect wat veel verder doorwerkte dan ik ooit had verwacht. Doordat ik opnieuw contact maakte met mijn vrouwelijkheid, met mijn kracht, mijn creativiteit en mijn grenzen, ontdekte ik weer wat ik nodig heb om mezelf tot volle bloei te laten komen. Het fijne aan de oefeningen vond ik, dat ze makkelijk toepasbaar zijn in het dagelijks leven. Even de tijd nemen om te ademen en te spelen op een dag maakt een enorm verschil. Met de danslessen brachten we theorie in praktijk en de powerpreken gaven inspiratie en inzicht. Aan het einde van het programma wist ik het zeker: het was tijd om mijn eigen koers te varen. Binnen een paar weken heb ik een nieuwe baan gevonden waarin ik mezelf nog verder kan ontwikkelen en geen werkdag heeft meer als werken gevoeld sindsdien! Voor iedereen die wel wat sugar, spice and everything naughty kan gebruiken, kan ik deze training dan ook van harte aanbevelen!'
Lyra

'Na tien jaar antidepressiva gebruik voelde ik me nog steeds of ik aan het overleven was. Toen kwam Pippa Pinuppins op mijn pad. Onder andere met boost your sensuality. Het deel blij met je lijf, vrij in je lijf en meer, sprak me enorm aan. Dat was precies wat ik nodig had. En het klopt. Wanneer je blij en vrij voelt, komt die sensualiteit eraan gegaloppeerd. Ik heb gelukkig geen medicatie meer nodig en heb wel opnieuw mezelf leren kennen. Dank je wel Pippa, na deze positieve ervaring van een maand, heb ik besloten om je jaartraining te volgen.'
Hilda Hulshof.

 

Schrijf je tijdig in voor de jaartrainingen 'Heerlijk Hoogsensueel' en 'Flirt je fit' (hiervoor zijn maar een beperkt aantal beschikbare plaatsen) en ontdek jouw eigen sexy super powers op je zintuiglijke reis. In een veilige omgeving.

Maar wees gewaarschuwd: het kan je huwelijk, je sensuele, je persoonlijke, je professionele en seksuele leven nieuw leven inblazen met een vuur dat niet meer weg te denken is!

Pippa Pinuppins

pippapinuppins@gmail.com

0627537250

 

bottom of page