Academie

~tempeltrainingen

(Foto's hierboven gemaakt door Catrien Nicolai)

Pippa heeft jarenlange ervaring in het werken met vrouwen en het trainen en opleiden van heel uiteenlopende mensen. Zij is opgeleid als trainer, therapeut, docente en als spreekster.

In haar Academie biedt zij een tal van tempeltrainingen aan.

 

Het online programma 'Boost your Sensuality'.

Deze cursus is al opgenomen en kun je heerlijk in je eigen tempo op je eigen tijdstip volgen online.

Om deze korte training te boeken, ga nu naar de online winkel: <<< Klik hier. Een maand lang oefeningen uit de tantra tradities voor vrouwen, breast care massage uit de ayurveda, 3.000 jaar oude Godinnen dans en dansrituelen, Burlesque lessen, powerpreken en creatieve opdrachtjes om je eigen sensualiteit te leven en je seksualiteit te boosten. Inclusief Burlesque attribuut, verrassingen en je eigen roman 'Epische Erotiek'. Je kunt dit programma op je eigen tijdstip en in je eigen tempo volgen.

Vanaf september 2021 zullen er twee jaartrainingen aangeboden worden voor vrouwen:

Heerlijk Hoogsensueel I: Pure passie in de praktijk begint op maandag 13 september.

Deze groep vindt iedere tweede en vierde maandagavond van de maand plaats. Een keer per maand live en een keer per maand online. Ook helemaal online te volgen, als daar voorkeur voor is. Een online (en LIVE) programma en platform waar vrouwen middels bovenstaande dansvormen, rituelen en oefeningen hun eigenwaarde volledig tot hun beschikking krijgen, hun sensualiteit gaan leven, zich seksueel en lichamelijk bevrijden van alle projecties of overtuigingen uit deze cultuur en de Godin weer in hun eigen lichaam terug toveren. Inclusief je eigen Burlesque attributen, het boek 'Epische Erotiek' en vele verrassingen. Een feministische beweging die dit keer volledig het vrouwelijke, het sensuele, het lichamelijke en seksuele omarmt en bevrijdt.

Deze jaartraining bestaat uit drie blokken:

- zelfliefde en eigenwaarde

- heerlijk hoogsensueel en zintuiglijk leven

- epische erotiek en pure passie in de praktijk

Tien maanden lang twee keer per maand uitgebreid samenkomen (20 bijeenkomsten, inclusief je eigen boek, een verrassing en je eigen uitgebreide dansend orakellegging, persoonlijk afgestemd). 

Om deze training nu te boeken (je krijgt tot september vroegboekkorting. De prijs is dan slechts 777 euro!), ga naar de online winkel, <<< Klik hier.

Heerlijk Hoogsensueel II: De terugkeer van de Godin begint op maandag 20 september.

Deze groep vindt iedere eerste en derde maandagavond van de maand plaats. Een keer per maand live en een keer per maand online. Ook is deze gehele training online te volgen, voor mensen van verder weg. Een online (en LIVE!) programma en platform voor vrouwen om alle aspecten van het goddelijk vrouwelijke in zichzelf volledig te integreren en te gaan leven en belichamen. 

Wij zullen in de tien maanden dat wij hierin duiken, tien verschillende Godinnen of archetypen behandelen middels de meest uiteenlopende fysieke, dansante en creatieve oefeningen om alle aspecten van het vrouw zijn in alle facetten terug te toveren in onze dagelijkse praktijk, in onze liefde, onze lust en ons leven. Inclusief mijn nieuwste boek EEN MET DE BRON, een verrassing en een uitgebreide, persoonlijk afgestemde orakellegging en werkboek van de tien archetypen en Godinnen. 

Iedere maand duiken we in één van de facetten en gezichten van de Godin: 

- de koningin Godin

- de priesteres Godin

- de muze Godin

- de onafhankelijke maagd /amazone Godin

- de schepper/vernietigster Godin

- de minnares Godin

- de oermoeder Godin

- de wijze vrouw Godin

- de wilde vrouw Godin

- regenboogvrouw Godin (shape shifter)

Jaartraining I staat in het teken van het vrouwelijk seksuele in ere te herstellen. 

Jaartraining II borduurt hierop verder en herstelt en heelt vrouwen in hun goddelijkheid en hun verbinding met hun eigen Bron van bezieling. Daarnaast kun je jaar twee los van jaar één volgen als je al enige ervaring hebt met dit soort werk. We maken gebruik van rituelen, ceremonieën en inwijdingen.

Omdat deze training voor het eerst gegeven wordt, kost dit slechts en eenmalig 666 euro. 

Voor mensen die in een bijstandssituatie of vergelijkbare situatie zitten, vraag ik contact op te nemen met Pippa. 

Je hebt dan recht op korting! 

Op zondag 12 september begint de training van vijf maanden 'EEN MET DE BRON', voor mannen en vrouwen, waarin we zowel live als online (of voor mensen van verder weg, alleen online) helemaal in de vijf poorten en de vijf talen van de Bron gaan duiken: we leren onze zintuigen opnieuw te gebruiken als poorten naar bezieling. We leren de vijf lichttalen of oertalen opnieuw spreken waarin we in rechtstreeks contact komen met onze eigen ziel of goddelijkheid: aanraking, klank, beweging en dans, kunst en stilte. We gebruiken de kracht van gebed, rituelen, powerpreken, heling, oeroude godinnenwijsheid, natuur en oefeningen ter bevordering van je eigen kunstkracht.

Want kunstkracht is toverkracht. 

Deze prachtige, kleurrijke, zintuiglijke reis zal worden gemaakt bij Loft in Boksum (vlakbij Leeuwarden), een omgebouwde kerk/tempel die alle zintuigen prikkelt en toch oplaadt en tot rust brengt. 

Iedere tweede zondag van de maand van 12.00 tot 20.00 dompelen we ons live onder in de alchemie van het lichaam, de vijf poorten en talen van de Bron en zullen we bovendien optimaal genieten van Indiase gerechten.

Tussendoor zal er een besloten fb groep actief zijn met powerpreken en oefeningen om thuis te doen.  

Om deze training te boeken, ga naar de online winkel, <<< Klik hier

Of vraag de brochure aan of contact me voor meer informatie: pippapinuppins@gmail.com

Ook zal er een online community komen De Gouden Zon met twee keer per maand op de zondag een boost om je eigen blij-drage te gaan leveren aan de wereld en aan je eigen geluk en gezondheid. Want ik geloof dat het tijd is om de blijheid te verspreiden. Doe je mee? Powerpreken, inspirerende oefeningen, inzicht gevende rituelen, gebed, klank, heling en beweging om de verbinding met onze eigen ziel en bezieling levendig en actief te houden in ons leven van alledag. Om je in te schrijven hoef je enkel een maandelijkse blij-drage te leveren van 15 euro. Om naar mijn online winkel te gaan, <<< Klik hier.  

Godin-in-je-buikdans is een nieuwe cursus die start 14 september 2021.

Deze cursus is zowel online als live te volgen. We werken vanuit helende dansvormen en dansrituelen vanuit de Oriëntaalse dans. We werken aan techniek, bevrijding van binnenuit, losser en vrijer bewegen, het hele lichaam leren gebruiken en we gebruiken rituelen en improvisatieoefeningen om de thema's schoonheid, vreugde, kracht en liefde helemaal tot leven te brengen tot in onze buik, onze haren en kleine tenen. Voor meer informatie, zie mijn andere website: www.bypippa.nl/buikdansengroningen

Om je gelijk in te schrijven en je plek te reserveren, ga naar de online winkel. <<< Klik hier

Recensies:

'Ik heb gedurende 1 maandje meegedaan met de Boost your sensualilty and selflove. Wauw, dit heeft een vuurtje in mij ontstoken. Mijn lichaam letterlijk en figuurlijk voelen, mij vrouw voelen, gekke bekken trekken, sensueel dansen, ik heb er te weinig woorden voor. Heerlijk hoe Pippa ongeremd haar woorden eruit gooit, ik hou van humor, eerlijkheid, vrouwelijkheid en vuur. Ik stap in de jaartraining want dit voelt zo goed.'
Christel van Loon, België

'Ik werd zo enorm blij van dit programma! Pippa is echt een geweldige lerares. Ze knalde door mijn scherm heen met haar passie, humor en aanstekelijke levenslust.
Ik verheugde me elke week weer en zat geplakt aan mijn scherm 📷:-) Ze heeft ontzettend veel ervaring, kennis en wijsheid en combineert die in haar lessen met humor, respect, veiligheid, diepgang en plezier.
Door fikse problemen met mijn gezondheid is het voor mij vaak lastig om in mijn lijf te blijven. Door 'Boost your sensuality' zit ik veel meer in mijn lijf en kan ik ook weer genieten van mijn lijf. Ik voel me hierdoor ook echt vrijer en blijer en ervaar meer levenlust, plezier en vreugde.
Als iemand weet hoe je je sensuality moet boosten dan is het Pippa wel. Ze leert je echt je eigen lijf weer lief te hebben, ongeacht hoe het er uitziet en of het gezond is of niet. Wat een kado! Ik ga zeker de jaartraining volgen!
Ik gun het iedere vrouw!'
Faat.

'Dans je vrij en blij in mei! Ja graag, want de de connectie met mijn sensualiteit kon ook wel een oppepper gebruiken. Samen met andere vrouwen, veilig uit mijn eigen huis, zorgden de oefeningen van Pippa voor een rimpeleffect wat veel verder doorwerkte dan ik ooit had verwacht. Doordat ik opnieuw contact maakte met mijn vrouwelijkheid, met mijn kracht, mijn creativiteit en mijn grenzen, ontdekte ik weer wat ik nodig heb om mezelf tot volle bloei te laten komen. Het fijne aan de oefeningen vond ik, dat ze makkelijk toepasbaar zijn in het dagelijks leven. Even de tijd nemen om te ademen en te spelen op een dag maakt een enorm verschil. Met de danslessen brachten we theorie in praktijk en de powerpreken gaven inspiratie en inzicht. Aan het einde van de maand wist ik het zeker: het was tijd om mijn eigen koers te varen. Binnen een paar weken heb ik een nieuwe baan gevonden waarin ik mezelf nog verder kan ontwikkelen en geen werkdag heeft meer als werken gevoeld sindsdien! Voor iedereen die wel wat sugar, spice and everything naughty kan gebruiken, kan ik deze jaartraining dan ook van harte aanbevelen!'
Lyra

'Na tien jaar antidepressiva gebruik voelde ik me nog steeds of ik aan het overleven was. Toen kwam Pippa Pinuppins op mijn pad. Onder andere met boost your sensuality. Het deel blij met je lijf, vrij in je lijf en meer, sprak me enorm aan. Dat was precies wat ik nodig had. En het klopt. Wanneer je blij en vrij voelt, komt die sensualiteit eraan gegaloppeerd. Ik heb gelukkig geen medicatie meer nodig en heb wel opnieuw mezelf leren kennen. Dank je wel Pippa, na deze positieve ervaring van een maand, heb ik besloten om je jaartraining te volgen.'
Hilda Hulshof.

 

Schrijf je tijdig in voor de jaartraining 'Heerlijk Hoogsensueel' en ontdek jouw eigen sexy super powers op je zintuiglijke reis. In een veilige omgeving. Maar wees gewaarschuwd: het kan je huwelijk, je sensuele, je persoonlijke, je professionele en seksuele leven nieuw leven inblazen met een vuur dat niet meer weg te denken is!

Pippa Pinuppins

pippapinuppins@gmail.com

0627537250