top of page

Boeken

Voorkant Pippa met tekst (1) (1).jpg
124045293_3594254280595514_2060525731375
Eenmetdebronboekcovervoor-RGB.jpeg

Pippa Pinuppins schreef al vol passie vanaf het moment dat ze haar eerste pen kon vasthouden. Meer dan 400 dagboeken verder, zeven boeken, waarvan inmiddels twee gepubliceerd, een jeugdboek, gedichtenbundels en vele columns, blogs en artikelen in tijdschriften en op websites later, schrijft ze nog steeds met een lust en liefde om U tegen te zeggen.

 

Er waren vroeger een paar diepe wensen die in haar leefden: auteur en schrijfster worden, predikant zijn en mensen weer tot bezieling bewegen en dirigent van de schone kunsten worden. Uiteindelijk zijn al die dromen uitgekomen. En al zijn de theaters momenteel dicht en gaan de shows enkel online verder, Pippa is unstoppable

Omdat er zoveel werk klaar ligt of in wording is, heeft Pippa besloten ieder jaar een nieuw boek uit te geven. Haar eerste boek, de romantische thriller Epische Erotiek ~de seksuele schreeuw van de vrouw~ heeft enorm veel positieve en laaiend enthousiaste interviews, recensies en reacties opgeleverd, zowel van individuen als van de pers. Het boek was dan ook al binnen een jaar toe aan de tweede druk.

Het boek LEFWIJF is inmiddels duizenden keren besteld en gelezen. Het boek waarvan Pippa één hoofdstuk heeft geschreven: Duik in het Diepe. 

In maart 2021 is haar nieuwste boek EEN MET DE BRON verschenen in een super de luxe en prachtig mooie uitvoering, inclusief gouden letters, hard cover en gouden leeslint. Dit boekje brengt de verbinding terug met de ziel en goddelijkheid. De verbinding met bezieling en belichaming daarvan. 

In al haar werk staat het vrouwelijke, het vrolijke, het humoristische, het sensuele, het diepgaande, maar ook het goddelijke en het spirituele centraal. Daar waar we de verbinding weer aan durven gaan met alles wat en wie we zijn, ontstaat eenheid en heelheid. Als we ons weer een en heel voelen met lichaam, hart, geest en ziel kunnen we daadwerkelijk een gelukkig, gezond en stralend leven leiden. 

 

Dan zijn we één met de Bron. 

Ook schrijft Pippa iedere maand een nieuwe column/Blog op haar andere website: www.bypippa.nl/column

bottom of page