Pippa in de Pers

Pippa is het laatste jaar veel te zien geweest met interviews in bladen (Vrij, Vrouw, Veronica Magazine, Psychologie, Spiegelbeeld, Yoga International, e.a.), kranten (Noord-Hollands Dagblad en Telegraaf), interviews (met Rapper Broadcast Surinaamse televisie, met Lefwijf en bekend persoon Lucinda Douglas én bestseller auteur, journaliste en schrijfcoach Christine Pannebakker), op de radio en in podcasts.

Als professioneel levensgenieter, als paradijsvogel, als uniek verschijnsel, als inspirator, als vuurvrouw, als podium predikant, als Burlesque artieste en natuurlijk als schrijfster van het boek Epische Erotiek.

Daarnaast zijn er verschillende interviews geweest over het boek LEFWIJF en over Epische Erotiek en heerlijk hoogsensueel leven.

Ook werd Pippa gevraagd deze zomer een erotisch zomerverhaal in te spreken bij radio 1, NPO in het zomerprogramma: Gaan!

Om dit lekkere, korte, sensuele verhaal te beluisteren: First kiss in Turkey, <<< Klik hier.

Hieronder (en ook hierboven) kun je de interviews en verhalen lezen, bekijken of luisteren.

Van naakt in het water dansen op de koudste dag van het jaar, in herfstkleren als paradijsvogel gefotografeerd worden in de Soesterduinen op de heetste dag van het jaar, bij een wildvreemde vrouw in de huiskamer met slechts een boa vol uitvallende veertjes midden in Alkmaar poseren, tot in de stromende regen op blote voeten in de modder als levensgenieter in knalrood kostuum in het bos vastgelegd worden.

Niets is Pippa te gek, zij is overal voor in.

Zij is professioneel levensgenieter en kan je alles vertellen over leven vanuit je billen, heerlijk hoogsensueel dansen en bewegen, veilig, vrij en blij en hoe je vanuit je eigen vuur en vlam je genezing kunt bewerkstelligen en je geluk (weer) kunt vinden.

 

Voor het interview met journalist Jitse de Graaf: Pippa, een uniek verschijnsel, <<< Klik hier.

Voor het interview / podcast met Carin Tiggeloven: je kunt nog zo hard willen, maar soms wil het leven iets anders, <<< Klik hier.

Voor het interview / podcast met Lisette van Setdc Creatief Ondernemen: Pippa zet vrouwen weer in vuur en vlam, <<< Klik hier.

Voor het interview met Christel van loon 'blijf in je lijf ook tijdens corona, quarantaine en lockdown' zie hieronder:

 Boeken EEN MET DE BRON & Epische Erotiek, geschreven door auteur pippapinuppins.com.

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram