top of page

Pippa in de Pers

Pippa is de laatste twee jaren veel te zien geweest met interviews in bladen (Vrij, Libelle, Vrouw, Zin, Veronica Magazine, Psychologie, Spiegelbeeld, Yoga International, e.a.), kranten (Noord-Hollands Dagblad en Telegraaf), interviews (met Rapper Broadcast Surinaamse televisie, met Lefwijf en bekend persoon Lucinda Douglas én bestseller auteur, journaliste en schrijfcoach Christine Pannebakker), op de radio en in podcasts.

Als professioneel levensgenieter, als paradijsvogel, als uniek verschijnsel, als Pippi Langkous, als inspirator, als vuurvrouw, als podium predikant, als Burlesque artieste en natuurlijk als schrijfster van het boek Epische Erotiek.

Daarnaast zijn er verschillende interviews geweest over het boek LEFWIJF en over Epische Erotiek en heerlijk hoogsensueel leven.

Ook werd Pippa gevraagd deze zomer een erotisch zomerverhaal in te spreken bij radio 1, NPO in het zomerprogramma: Gaan!

Om dit lekkere, korte, sensuele verhaal te beluisteren: First kiss in Turkey, <<< Klik hier.

In augustus 2021 is er een uitgebreid artikel en interview met Pippa verschenen, door Paul Rooyakkers, in het maandblad Paravisie, over zowel Een met de Bron als Epische Erotiek. 

Hieronder (en ook hierboven) kun je de interviews en verhalen lezen, bekijken of luisteren.

Van naakt in het water dansen op de koudste dag van het jaar, in herfstkleren als paradijsvogel gefotografeerd worden in de Soesterduinen op de heetste dag van het jaar, bij een wildvreemde vrouw in de huiskamer met slechts een boa vol uitvallende veertjes midden in Alkmaar poseren, tot in de stromende regen op blote voeten in de modder als levensgenieter in knalrood kostuum in het bos vastgelegd worden.

Niets is Pippa te gek, zij is overal voor in.

Zij is professioneel levensgenieter en kan je alles vertellen over leven vanuit je billen, heerlijk hoogsensueel dansen en bewegen, veilig, vrij en blij en hoe je vanuit je eigen vuur en vlam je genezing kunt bewerkstelligen en je geluk (weer) kunt vinden.

 

Sinds kort staat het gesprek dat ik voerde op Instagram live met de initiatiefneemster van Spiri jewels en Spiri praatjes ook op YouTube: dit gesprek is terug te luisteren in het filmpje hieronder.

Het interview over liefde, dood en seks met Mabel van den Dungen staat hierboven. Mabel is coach, schrijver, mystica, journalist en Intermittent Fasting Expert. Zij helpt leuke mensen zichzelf terug te vinden met praktische tools en zuivere inzichten. 

Mabel schreef zeventien boeken en presenteerde diverse televisieprogramma’s.

 

Voor het interview met journalist Jitse de Graaf: Pippa, een uniek verschijnsel, <<< Klik hier.

Voor het interview met Kaiyann van Cosmique Focus op YouTube: Who on earth is Pippa, <<< Klik hier. 

Voor het interview met Denise Hulst in boekdelen op Golfbrekerradio, <<< Klik hier

Voor het interview / podcast met Carin Tiggeloven: je kunt nog zo hard willen, maar soms wil het leven iets anders, <<< Klik hier.

Voor het interview / podcast met Lisette van Setdc Creatief Ondernemen: Pippa zet vrouwen weer in vuur en vlam, <<< Klik hier.

Voor het interview met Christel van loon 'blijf in je lijf ook tijdens corona, quarantaine en lockdown' zie hieronder:

 

bottom of page