Evenementen

(lezingen, shows, jaartraining & 

boost your sensuality)

Hieronder lees je meer informatie over de jaartraining voor vrouwen, het actiepakket 'boost your sensuality' van een maand, lezingen, shows en andere evenementen.

 

De boeklancering van mijn eerste roman heeft plaats gevonden in het der Aa theater in Groningen, op 29 februari 2020. Het was een avond met diverse wervelende dansshows: zigeunerdans, buikdans, Tango dansshow van Teodora en Stefano - de mooiste tangodansers van Groningen - en de nieuwe Burlesque show 'female flames firebird' van Pippa zelf. Het was alsof de dans en het verhaal één worden op het podium, voor je ogen. Daarnaast lustrijke lezingen, powerpreken, prachtige speciaal voor deze lancering geschreven en gecomponeerde live-muziek en voordrachten van Pippa zelf. En natuurlijk een speciale aankondiging van best-seller auteur en mijn geweldige redactrice Christine Pannebakker. Daarnaast was er uitgebreid de tijd om zelf te dansen op de prachtige dansvloer, met romantische tangomuziek, vrolijke vintage jaren twintig / vijftig muziek en Oriëntaalse klanken van dj Joop.


Het was een episch erotische ervaring ... 
En daar is geen woord van gelogen.

Wil je ook zo'n episch erotische ervaring beleven en een lustrijke lezing, een echte pittige powerpreek, prachtige scenes uit en voordrachten over 'Epische Erotiek', al of niet inclusief Burlesque show 'Female Flames Firebird' en korte workshop, bestellen of reserveren bij jou in de buurt?

Stuur een mail of vul het formulier hieronder in!

'The Tour of Love' gaat het land in met 'Epische Erotiek'.

De mogelijkheden:

- de gehele show van ongeveer 1,5 uur inclusief Female Flames Burlesque fusion dansshow, lezingen, voordrachten en powerpreek. En natuurlijk boek signeer sessie achteraf. 

- de gehele show inclusief workshop (Burlesque / buikdans of een combinatie). 

- alleen de lezing: powerpreek en voordrachten met boek signeer sessie.  

Ook biedt Pippa het online programma 'Boost your Sensuality'. Om deze te boeken, ga nu naar de online winkel: <<< Klik hier

Een maand lang oefeningen uit de tantra tradities voor vrouwen, breast care massage uit de ayurveda, 3.000 jaar oude Godinnen dans en dansrituelen, Burlesque lessen, powerpreek en creatieve opdrachtjes om je eigen sensualiteit te leven en je seksualiteit te boosten. Inclusief Burlesque attribuut, verrassingen en je eigen roman 'Epische Erotiek'. 

Vanaf september 2020 zal er een jaartraining aangeboden worden voor vrouwen:

een online programma en platform waar vrouwen middels bovenstaande dansvormen, rituelen en oefeningen hun eigenwaarde volledig tot hun beschikking krijgen, hun sensualiteit gaan leven, zich seksueel en lichamelijk bevrijden van alle projecties of overtuigingen uit deze cultuur en de Godin weer in hun eigen lichaam terug toveren. Inclusief je eigen Burlesque attributen, het boek 'Epische Erotiek' en vele verrassingen. Een feministische beweging die dit keer volledig het vrouwelijke, het sensuele, het lichamelijke en seksuele omarmt en bevrijdt. Om deze te boeken, ga nu naar de online winkel, <<< Klik hier.

Of vraag de brochure aan of contact me voor meer informatie: pippapinuppins@gmail.com

Recensies:

 

'Ik heb gedurende 1 maandje meegedaan met de Boost your sensualilty and selflove. Wauw, dit heeft een vuurtje in mij ontstoken. Mijn lichaam letterlijk en figuurlijk voelen, mij vrouw voelen, gekke bekken trekken, sensueel dansen, ik heb er te weinig woorden voor. Heerlijk hoe Pippa ongeremd haar woorden eruit gooit, ik hou van humor, eerlijkheid, vrouwelijkheid en vuur. Ik stap in de jaartraining want dit voelt zo goed.'
Christel van Loon, België

'Ik werd zo enorm blij van dit programma! Pippa is echt een geweldige lerares. Ze knalde door mijn scherm heen met haar passie, humor en aanstekelijke levenslust.
Ik verheugde me elke week weer en zat geplakt aan mijn scherm 📷:-) Ze heeft ontzettend veel ervaring, kennis en wijsheid en combineert die in haar lessen met humor, respect, veiligheid, diepgang en plezier.
Door fikse problemen met mijn gezondheid is het voor mij vaak lastig om in mijn lijf te blijven. Door 'Boost your sensuality' zit ik veel meer in mijn lijf en kan ik ook weer genieten van mijn lijf. Ik voel me hierdoor ook echt vrijer en blijer en ervaar meer levenlust, plezier en vreugde.
Als iemand weet hoe je je sensuality moet boosten dan is het Pippa wel. Ze leert je echt je eigen lijf weer lief te hebben, ongeacht hoe het er uitziet en of het gezond is of niet. Wat een kado! Ik ga zeker de jaartraining volgen!
Ik gun het iedere vrouw!'
Faat.

'Dans je vrij en blij in mei! Ja graag, want de de connectie met mijn sensualiteit kon ook wel een oppepper gebruiken. Samen met andere vrouwen, veilig uit mijn eigen huis, zorgden de oefeningen van Pippa voor een rimpeleffect wat veel verder doorwerkte dan ik ooit had verwacht. Doordat ik opnieuw contact maakte met mijn vrouwelijkheid, met mijn kracht, mijn creativiteit en mijn grenzen, ontdekte ik weer wat ik nodig heb om mezelf tot volle bloei te laten komen. Het fijne aan de oefeningen vond ik, dat ze makkelijk toepasbaar zijn in het dagelijks leven. Even de tijd nemen om te ademen en te spelen op een dag maakt een enorm verschil. Met de danslessen brachten we theorie in praktijk en de powerpreken gaven inspiratie en inzicht. Aan het einde van de maand wist ik het zeker: het was tijd om mijn eigen koers te varen. Binnen een paar weken heb ik een nieuwe baan gevonden waarin ik mezelf nog verder kan ontwikkelen en geen werkdag heeft meer als werken gevoeld sindsdien! Voor iedereen die wel wat sugar, spice and everything naughty kan gebruiken, kan ik deze jaartraining dan ook van harte aanbevelen!'
Lyra

'Na tien jaar antidepressiva gebruik voelde ik me nog steeds of ik aan het overleven was. Toen kwam Pippa Pinuppins op mijn pad. Onder andere met boost your sensuality. Het deel blij met je lijf, vrij in je lijf en meer, sprak me enorm aan. Dat was precies wat ik nodig had. En het klopt. Wanneer je blij en vrij voelt, komt die sensualiteit eraan gegaloppeerd. Ik heb gelukkig geen medicatie meer nodig en heb wel opnieuw mezelf leren kennen. Dank je wel Pippa, na deze positieve ervaring van een maand, heb ik besloten om je jaartraining te volgen.'
Hilda Hulshof.

 

Schrijf je tijdig in voor de jaartraining 'Heerlijk Hoogsensueel' en ontdek jouw eigen sexy super powers op je zintuiglijke reis. In een veilige omgeving. Maar wees gewaarschuwd: het kan je huwelijk, je sensuele, je persoonlijke, je professionele en seksuele leven nieuw leven inblazen met een vuur dat niet meer weg te denken is!

Pippa Pinuppins

pippapinuppins@gmail.com

0627537250

 Boek Epische Erotiek geschreven door auteur pippapinuppins.com, een romantische thriller.

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram