top of page

Evenementen
(lezingen, workshops & shows)

Er staan momenteel even geen shows op de agenda By Pippa: natuurlijk ben ik samen met andere artiesten altijd in te huren of te boeken. <<< Klik hier voor overleg via mail.  

Pippa heeft niet alleen vele shows en dansshows, lezingen en powerpreken gegeven maar ook grote en kleine shows geproduceerd met verschillende artiesten uit de meest verschillende artistieke hoeken. Haar shows staan altijd garant voor humor, diepgang, diversiteit en speelsheid. Daarnaast natuurlijk ook: talent, passie en van een artiestiek niveau om van te smullen en bij weg te dromen. 

Zo produceerde zij al de Vrouw & Vrij Show in uitverkochte theaters, trad overal in het land op, trad op in de Stadsschouwburg van Leeuwarden, verzorgde kleine, intieme maar chique shows in de beste B&B met zaal in Nederland: Burlesque & Bubbels (&Bonbons), Burlesque & Bubbels (&Books), Burlesque & Bubbels (&Bazaar). 

Voor meer informatie over de shows, <<< Klik hier.

Ook stond zij al menigmaal op bazaars, evenementen, feestjes en festivals als gipsy-orakel met haar scherpziendheid, haar eigen kristallen bol en door zichzelf ontworpen kaarten. 

Epische Erotiek (de roman) is een theatershow geworden (2,5 uur durend): Female Flames Firebird.

Een epische beleving.

Daarnaast is er voor EEN MET DE BRON (het boek) een powerpreek en show gemaakt, te bestellen in theaters, kerken en andere mooie zaaltjes.

Wil je ook zo'n episch erotische ervaring beleven en een lustrijke lezing, een echte pittige powerpreek, prachtige scenes uit en voordrachten over 'Epische Erotiek' en 'EEN MET DE BRON', al of niet inclusief Dansend orakel en/of Burlesque show 'Female Flames Firebird' en korte workshop, bestellen of reserveren bij jou in de buurt?

Stuur een mail, <<< Klik hier!

Je kunt mij inhuren voor zowel powerpreken, comedy/cabaret Burlesque shows, Bellydance optredens en whirling. Stuur mij een persoonlijk bericht voor mogelijkheden, prijzen en data. 

Ook is Pippa een zeer vurig en humoristisch spreekster, gaf zij diverse gast-colleges aan HBO's en universiteiten, gaf lezingen in verschillende boekhandels en op podia door heel het land. 

Voor alle trainingen en opleidingen die ik aanbied naar aanleiding van mijn boeken, verwijs ik je door naar de Academie: <<< Klik hier.

Voor filmpjes en mogelijkheden van mijn dansshows verwijs ik je door naar alle foto's en films die staan op mijn andere website, <<< Klik hier

Hieronder mijn nieuwste dansshow: how to pin-up your life. 

En de Dansshow ter ere van de Godin Isis en ter promotie van mijn boek Een met de Bron.

Ook de promotiefilms van mijn beide boeken en theatershows zijn hieronder toegevoegd. Enjoy

bottom of page