top of page

Online winkel

Heerlijk Helen: How to transform your life!

00007
€888.00
In stock
1
Product Details

Daar waar we in de jaartraining Heerlijk hoogsensueel werkten aan de hand van de gouden geluksdriehoek 'Veilig, vrij en blij' gaan we nu bezig met de heilige geluksdriehoek 'Vuur, magie en liefde'.

En wat er dan gebeurt is dat je letterlijk en figuurlijk alchemist van je eigen leven wordt. Je wordt een shape shifter zoals de vrouwen van voor het patriarchaat. Je kent alle verschillende delen in jezelf en weet hoe je ze kunt inzetten voor je eigen heelheid.

Helen als: in heelheid verkeren met dag en nacht, licht en schaduw verenigd in jou, elkaar niet langer tegenwerkend maar samenwerkend. Dat is heling. En heling is eigenlijk simpelweg magie toevoegen aan je dagelijkse leven en praktijk. Je lijf weer openstellen, niet alleen voor je vuur en je sensualiteit maar ook voor de liefde en voor de magie en goddelijkheid van jou, het leven en de aarde zelf.

Archetypen die langskomen zijn: de (oer)moeder, de muze, de onafhankelijke maagd, de wilde vrouw, de wijze vrouw, de koningin, de priesteres, de minnares, de schepper/vernietigster en de regenboogvrouw (als kroon op je werk).

Tien bijeenkomsten en tien archetypen. En een doorlopende besloten groep om te delen en te helen. Daarnaast aan het begin van het jaar een uitgebreide door mijzelf ontworpen zeer inzichtgevende legging aan de hand van bovenstaande archetypen. We zullen ook schaduwwerk doen maar enkel om dit weer te verbinden met je (innerlijke) licht. En je krijgt een certificaat.

Meer lezen? www.pippapinuppins.com/heerlijkhelen

Save this product for later
bottom of page