top of page

Online winkel

Alchemie van het lichaam: half-jaartraject

00011
€495.00
In stock
1
Product Details

Er is nu de mogelijkheid om een individueel half-jaartraject te boeken bij mij, verspreid over maximaal een half jaar: met zes uitgebreide sessies, gerichte oefeningen tussendoor en een extra uitgebreide orakellegging (body, mind and soulscan) met het door mijzelf ontworpen orakelspel: Alchemie van het lichaam - dansend orakel.Dit traject wordt genoemd 'Alchemie van het Lichaam' en is gebaseerd op een dertien jaar durend onderzoek en werk van mijzelf naar het lichaam en de heling/verbinding tussen lichaam, geest en ziel, oftewel: doen, denken, voelen, zijn, vormgeven, en ziel/spirit.

In de zes sessies gaan we ons volledig verdiepen en duiken in de zes categorieën die uit de orakellegging zijn gekomen. Dus we beginnen bij het hoofd en dalen langzaam af naar de voeten en het voelen en het vormgeven naar de verbinding van het gehele lichaam met de ziel.

De sessies duren minimaal anderhalf uur tot maximaal twee uur.

Mocht je tweewekelijks willen komen en het traject in drie maanden willen afronden, is dat ook mogelijk. Dit traject kost: 495 euro. Voor minima: 395 euro (neem even contact op).

Meer informatie, Klik hier.

Save this product for later
bottom of page