Tempel 
~sessies & inwijdingen

IMG_5708 (2).JPG

Voor individuele sessies of plechtigheden en bijeenkomsten, zie hieronder de mogelijkheden:

~ Tempelsessies met specifieke thema's in overleg of op verzoek

~ Bekrachtiging op rituele en ceremoniële wijze van bepaalde processen of afrondingen daarvan

~ Huwelijken en andere feestelijke bijeenkomsten bekrachtigen middels een tempeldans, een inwijdingsdans, een vruchtbaarheidsdans of een powerpreek met lichttaal 

~ Lichttaal 

~ Lichttaalsessies

~ Medium sessies: channeling van de ziel

~ Lichaamsgerichte heling, dansend orakel & de helende reis 

~ Creatieve coaching en klankexpressie

~ Godinneninitiaties

~ De Vijf talen van de Bron

Vele sessies zijn ook mogelijk via skype en op afstand. 

Pippa is officieel predikant bij The Universal Life Church, een organisatie die alle soorten religies als één samenbundelt. Zij is daarnaast opgeleid door Ariel Spilsbury in het begeleiden van ceremonies en rituelen.

Zij heeft zowel een energetische opleiding als een sjamanistische klankheling opleiding gedaan in België bij Roel Crabbe en is tekencoach (opgeleid bij stichting Klankkleur) en danstherapeute (opgeleid aan de Rotterdamse dansacademie).

Als kind al kon zij profetisch dromen, kon zij orakelkaarten en tarotkaarten lezen en kreeg zij vele dingen door voor zichzelf en anderen. Ze was toen al helderwetend en heldervoelend. 

Zij werkt daarnaast soms met behulp van archetypen, Godinnen, oerculturen, rituelen, geleerd tijdens haar vele wereldreizen in andere landen en met plantmedicijn, als dat passend is. Zij geeft al jarenlang tempeltrainingen en lichaamsgerichte coaching sessies. 

Nu ze nog meer zowel haar gipsy blood in ere wil herstellen als de vijf generaties aan predikanten die voor haar gingen en alle Godinneninitiaties die ze ondergaan heeft in Hawaï, Engeland en Amerika, is het tijd om helemaal uit de kast te komen met haar inwijdingen, tempel- en orakelsessies en het begeleiden en bekrachtigen op ceremoniële wijze van processen, huwelijken en andere bijzondere gelegenheden.  

In haar Academie biedt zij een tal van groepsgerichte tempeltrainingen en de Gouden Zon community aan.

Pippa Pinuppins

pippapinuppins@gmail.com

0627537250