top of page

Online winkel

Persoonlijk Pin-up Portret ~ACTIEPRIJS

00013
€125.00
In stock
1
Product Details

Je eigen persoonlijke pin-up portret laten maken op A5 formaat (mdf), ingelijst en wel.

Wist je dat alle grote artiesten en beroemdheden die in de sensuele scene werkten, vroeger hun eigen pin-up portret lieten maken (ook wel pin-uppies genoemd) om als logo in te zetten, als ansichtkaart te versturen, te signeren of zelfs als stickers te gebruiken voor op fanmail.

Meestal waren deze pin-uppies geen exacte weergave van de artiest (want dan kon ze net zo goed een foto laten maken) maar een meer energieke, kunstzinnige en archetypische weergave van haar eigen sexy super powers.

Een super power karikatuur, maar dit keer als een uitvergroting van al je sensuele kwaliteiten. Je leeftijd, je formaat, je lichaamstype, je kleur of wat dan ook: het is allemaal meer dan welkom.

Momenteel loopt er een actie en kun je je eigen pin-up portret laten maken op A5 formaat voor 125 euro. Deze pin-up krijgt een heel speciale naam en kwaliteiten en daarnaast zijn de portretjes natuurlijk one of a kind en uniek.

Ik maak al meer dan acht jaar kunst. Kunst in opdracht, illustraties voor in boeken en persoonlijke kunst. Ik maak gebruik van een combinatie van acrylverf, tekenmateriaal, en mixed media (dat kan van alles zijn, van: behang, spiegels, touw, stof, linten, bladeren, bloemen, takken, stenen tot aan verschillende soorten papier of metaal).

Eigenlijk alles wat ik op mijn orakelzoektocht tegenkom dat betekenis kan hebben voor jou.

Unieke, vrolijke en sexy pin-up power portretjes. Helemaal op jou persoonlijk afgestemd.

Save this product for later
bottom of page