top of page

Online winkel

Mini-retraite

00010
€250.00
In stock
1
Product Details

Vanaf 1 september 2023 bied ik mini-retraites aan in de natuur, in het noordlaarderbos.

Je wordt niet alleen tot in de puntjes verzorgd als je wilt (zelf koken kan ook) maar je kunt ook zowel low budget (in een caravan die al aanwezig en ingericht is) als chiquer (in een B&B, naast de praktijk) even helemaal op adem komen onder de professionele en immer creatieve begeleiding van ouwe rot in het vak: Pippa.

Een weekend lang even helemaal weg uit je dagelijkse routine of stress, wandelend door de bossen, in de stilte, luisterend naar de vogels, heerlijk mediterend of lezend (of oefeningen uitwerkend die ik je geef)

Daarnaast kun je zoveel sessies (bij)boeken als je wilt (maximaal twee uitgebreide sessies per dag) die volledig ingetuned en afgestemd zijn op jouw specifieke wensen en persoonlijke situatie.

Doordat we op een plek in de natuur (midden in het bos aan een zandweg) verblijven dalen de sessies extra goed in waardoor ze daadwerkelijk beklijven en geïntegreerd worden door je lichaam en je hele systeem.

Vanaf (!) 250 euro per persoon, inclusief twee nachten, simpel maar voedzaam eten en twee sessies. Meer of luxer is mogelijk in overleg. Zelf koken ook. Er zijn ook mogelijkheden tot het boeken van mini-retraites voor duo's, vriendinnen of koppels met een daarop afgestemd programma.

Meer informatie, Klik hier.

Save this product for later
bottom of page