Lezing / Show

De boeklancering van mijn eerste roman heeft plaats gevonden in het der Aa theater in Groningen, op 29 februari 2020. Het was een avond met diverse wervelende dansshows: zigeunerdans, buikdans, Tango dansshow van Teodora en Stefano - de mooiste tangodansers van Groningen - en de nieuwe Burlesque show 'female flames firebird' van Pippa zelf. Het was alsof de dans en het verhaal één worden op het podium, voor je ogen. Daarnaast lustrijke lezingen, powerpreken, prachtige speciaal voor deze lancering geschreven en gecomponeerde live-muziek en voordrachten van Pippa zelf. En natuurlijk een speciale aankondiging van best-seller auteur en mijn geweldige redactrice Christine Pannebakker. Daarnaast was er uitgebreid de tijd om zelf te dansen op de prachtige dansvloer, met romantische tangomuziek, vrolijke vintage jaren twintig / vijftig muziek en Oriëntaalse klanken van dj Joop.


Het was een episch erotische ervaring ... 
En daar is geen woord van gelogen.

Wil je ook zo'n episch erotische ervaring beleven en een lustrijke lezing, een echte pittige powerpreek, prachtige scenes uit en voordrachten over 'Epische Erotiek', al of niet inclusief Burlesque show 'Female Flames Firebird' en korte workshop, bestellen of reserveren bij jou in de buurt?

Stuur een mail of vul het formulier hieronder in!

'The Tour of Love' gaat het land in met 'Epische Erotiek'.

De mogelijkheden:

- de gehele show van ongeveer 1,5 uur inclusief Female Flames Burlesque fusion dansshow, lezingen, voordrachten en powerpreek. En natuurlijk boek signeer sessie achteraf. 

- de gehele show inclusief workshop (Burlesque / buikdans of een combinatie). 

- alleen de lezing: powerpreek en voordrachten met boek signeer sessie.  

Pippa Pinuppins

pippapinuppins@gmail.com

0627537250

 Boek Epische Erotiek geschreven door auteur pippapinuppins.com, een romantische thriller.

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram