Lezingen

De boeklancering van mijn eerste roman zal plaatsvinden in het der Aa theater in Groningen, op 29 februari 2020. Wil je er graag bij zijn, koop dan snel je ticket(s), via deze link: https://toekantickets.nl/shop/deraatheater/
Een avond met diverse wervelende dansshows: zigeunerdans, buikdans, Tango dansshow van Teodora en Stefano - de mooiste tangodansers van Groningen - en de nieuwe Burlesque show 'female flames firebird' van Pippa zelf. Het is alsof de dans en het verhaal één worden op het podium, voor je ogen. Daarnaast lustrijke lezingen, powerpreken, prachtige speciaal voor deze lancering geschreven en gecomponeerde live-muziek en voordrachten van Pippa zelf. En natuurlijk een speciale aankondiging van best-seller auteur en mijn geweldige redactrice Christine Pannebakker. Daarna uitgebreid de tijd om zelf te dansen op de prachtige dansvloer, met romantische tangomuziek, vrolijke vintage jaren twintig / vijftig muziek en Oriëntaalse klanken van dj Joop.

Ook kun je natuurlijk met een hapje en een drankje je eigen boek laten signeren.
De prijs van de avond is de prijs van het boek zelf dat je direct bij binnenkomst overhandigd krijgt. De gehele voorstelling, de dj - dansavond, het signeren en drankje en hapjes zijn allemaal inclusief inbegrepen in de prijs (gratis dus).

En iedereen gaat naar huis met zijn eigen boek(en).

Wees erbij! Het wordt een episch erotische ervaring ... 
En daar is geen woord van gelogen.

Wil je een lustrijke lezing, een echte pittige powerpreek, prachtige scenes uit en voordrachten over 'Epische Erotiek', al of niet inclusief Burlesque show 'female flames firebird', bestellen of reserveren bij jou in de buurt? Stuur een mail of vul het formulier hieronder in!

Een combinatie met een workshop Burlesque is ook mogelijk. 

Pippa Pinuppins

pippapinuppins@gmail.com

0627537250

 Boek Epische Erotiek geschreven door auteur pippapinuppins.com, een romantische thriller.

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram