Jaartrainingen Vrouwen
Heerlijk Hoogsensueel &
de Terugkeer van de Godin

239556500_4391042774249990_9076896207346176849_n.jpg

'In één woord geweldig! Deze jaartraining was voor mij zo'n groot geschenk. Levensveranderend zelfs. Ik heb

genoten

tot in mijn tenen! Het voelt alsof mijn lijf is ontwaakt uit een lange diepe winterslaap en liefdevol is wakker gekust, geschud, gedanst, getrild en geshaket..

Ik voel me weer verbonden met mijn levenslust, mijn vuur, mijn genot. Mijn lijf en leven zijn opengebloeid.

Ik sta zelf weer aan het roer.

Pippa is fantastisch! Ze heeft zoveel diepgaande kennis, ervaring en (oeroude) vrouwelijke wijsheid. Pippa brengt heel veel samen in deze jaartraining, dat ben ik nog niet eerder tegen gekomen. Ik voel of ik opnieuw ben ingewijd in het leven. Ze begeleidde ons met veel humor, passie, aandacht, blijheid en plezier. En dit alles in een hele veilige, open en liefdevolle sfeer.

Het was echt magisch.'

Yasmin

'Ik heb heel erg genoten van twee groepen met Pippa. Vorig jaar “Boost your sensuality” en nu de jaartraining: “Heerlijk Hoogsensueel”.

Het was ’n diepgaande innerlijke verruimende reis vol met heerlijke begeleide Belly-dance (wat mij lekker doet dalen in mijn buik) en ook super juicy sexy Burlesque dance vol vrolijke, speelse en stoute uitdagingen.

Mijn geliefde ervaart mij als meer ondernemend, open en meer sexy en vol overgave.

Pippa is een fantastische enthousiaste stimulerende begeleidster met heldere grondregels van positief zijn naar elkaar.

Ik heb heel veel dans, theater en therapietrainingen gedaan waarbij er vaak veel competitie en ongemak was.

Pippa biedt ’n goed balans van veiligheid en toch grensverleggende uitdagingen.

Voel je welkom om 't te veranderen.'

Masta

Zowel live als online te volgen. Er deden al vrouwen uit Duitsland, heel Nederland, België en Australië mee...

Heerlijk Hoogsensueel I: Pure passie in de praktijk begint op maandag 20 september.

Deze groep vindt iedere eerste en derde maandagavond van de maand plaats.

Een keer per maand live (de derde maandag) en een keer per maand online. Ook helemaal online te volgen, als daar voorkeur voor is.

 

Een online (en LIVE) programma en platform waar vrouwen middels Ayurvedische breast care, yoni massages bij jezelf thuis en yoni steambaths, visualisaties en reizen, kunstkracht, oefeningen uit de verschillende tantra tradities voor vrouwen, de zeven sluiers, vallei orgasmen en hoogtepunten, seksuele energie als geneesmiddel, the art of tease and attraction, helende dansvormen zoals Burlesque, buikdansen, sensual dance, tempeldans, oerdans, Haka,  godinnendans en sufidans, rituelen en oefeningen om de eigenwaarde volledig tot je beschikking te krijgen, je sensualiteit te gaan leven, je seksueel en lichamelijk te bevrijden van alle projecties of overtuigingen uit deze cultuur en de Godin weer in je eigen lichaam terug te toveren.

 

Inclusief je eigen Burlesque attributen, het boek 'Epische Erotiek', een uitgebreid 'Dansend Orakel' body, mind and soul legging en vele verrassingen.

Een feministische beweging die dit keer volledig het vrouwelijke, het sensuele, het lichamelijke en seksuele omarmt en bevrijdt.

Deze jaartraining bestaat uit drie blokken:

- zelfliefde en eigenwaarde (van de dramadriehoek naar de gouden geluksdriehoek in je leven)

- heerlijk hoogsensueel en zintuiglijk leven (hoe je van overprikkeld of hoogsensitief naar hoogsensueel leven kunt gaan, in vuur en vlam leren staan voor jezelf en je eigen passie, vreugde, schoonheid, kracht en liefde)

- epische erotiek en pure passie in de praktijk (oefeningen, powerpreken en uitleg over hoe je je (seksuele) leven kunt bekrachtigen en van meer fun en juice kunt voorzien, geheimen speciaal voor vrouwen die je altijd al had willen en moeten weten en hoe je je seksuele/erotische energie kunt inzetten om je leven en/of lijf te genezen). 

 

Tien maanden lang twee keer per maand uitgebreid samenkomen (20 bijeenkomsten, inclusief je eigen boek, een verrassing en je eigen uitgebreide dansend orakellegging, persoonlijk afgestemd). 

 

Om deze training nu te boeken (je krijgt tot september vroegboekkorting. De prijs is dan slechts 777 euro!), ga naar de online winkel, <<< Klik hier.

Er gingen je al 20 zeer enthousiaste vrouwen voor afgelopen jaar, die meededen vanuit het hele land, vanuit Australië, Duitsland en België. 

Korte reacties/recensies: 

'Ik voelde al jaren pijn bij het vrijen, maar alles stroomt nu weer. Ook letterlijk.'

'Wat heeft deze inwijding nu al mega veel teweeggebracht! Ik voel mij zoveel vrijer, veiliger en blijer in mijn lijf. Duizendmaal dank aan Pippa.'

'Ik vond het confronterend, ontwapenend, vreugdevol en liefdevol. Je weet niet half wat dit jaar allemaal teweeg heeft gebracht.'

'Pippa begeleidt ons met een passie en vuur die volledig tot leven wekken en tegelijkertijd is er zoveel sensitiviteit en integriteit in haar manier van begeleiden dat je je volmaakt veilig voelt en toch bevrijd wordt van binnenuit.'

'Ik voel ineens wat ik wil en wat mijn verlangens zijn en leef ze ook, uit ze, breng ze tevoorschijn, in mijn liefdesleven, mijn lijf en mijn werk zelfs.'

'Ik sta zo erg in brand dat ik me bijna geen raad weet. Toch weet ik dat dit is waar ik voor kwam. Ik geef mij over aan mijn eigen heilige vuur.'

'Mijn partner is dolgelukkig met jou. Eindelijk kom ik helemaal tot leven.'

'Dit zou iedereen moeten horen, doen en weten!'

'Ik ben er letterlijk vruchtbaar en vol vuur en verlangen van geworden.'

'Wat een verrukking voel ik nu!'

Heerlijk Hoogsensueel II: De terugkeer van de Godin begint in oktober.

Deze groep gaat nog meer de diepte in als jaartraining 1. We gaan dan ook zes ceremoniële godinnendagen met elkaar doorbrengen in een prachtige tempel in de natuur om die diepe duik te nemen en de Godin daadwerkelijk terug te brengen in je lijf, je liefde, je leven, je lust en je lol. Oftewel in de dagelijkse praktijk. En niet enkel één aspect ervan, maar de hele regenboog aan mogelijkheden. Het vrouwelijk goddelijke waarachtig terugzetten op de kaart en in het landschap van ons lijf.

In de maanden oktober, december, februari, april, juni en september komen we bij elkaar ergens in Zuid-Drenthe op een paradijselijke plek om elkaar en onszelf nog meer te bekrachtigen en naar voren te brengen. 

We werken met de volgende archetypen/gezichten van de Godin: 

Oktober ~ De Koningin & de Priesteres. 

December ~ De Schepper /Vernietigster & de Wijze Vrouw. 

Februari ~ De Oermoeder & de Wilde Vrouw.
April ~ De Muze & de Onafhankelijke Maagd/Amazone. 

Juni: De Liefdesgodin/minnares & de Regenboogvrouw/Vormveranderaar. 

September: Integratie & ceremoniedag van alle archetypen/Godinnen

In de maanden ertussenin zullen we online bij elkaar komen en zal ik powerpreken, oefeningen (met behulp van lijf, dans, kunst en klank) en visualisaties met jullie doen om in je eigen veilige woonkamer helemaal in de juiste stemming en sfeer te komen. Zo leer je tegelijkertijd je eigen magie manifesteren vanuit de verschillende mogelijkheden en talenten in jouzelf. je leert je eigen tempelsfeer te betreden en steeds sneller en gemakkelijker toegang te krijgen tot je eigen goddelijke bestemming en stem. 

Ook is deze gehele training online te volgen, voor mensen van verder weg, met uitzondering van de vijf dagen in de natuur. Ik vind die dagen niet geschikt om ook op te nemen online en bovendien laat de wifi nog al vaak te wensen over op deze plek in de natuur.  

 

Voor het puur online gedeelte kun je al meedoen voor slechts 295 euro.

Een online (en LIVE!) programma en platform voor vrouwen om alle aspecten van het goddelijk vrouwelijke in zichzelf volledig te integreren en te gaan leven en belichamen. 

Wij zullen in de tien maanden dat wij hierin duiken, tien verschillende Godinnen of archetypen behandelen middels de meest uiteenlopende fysieke, dansante en creatieve oefeningen om alle aspecten van het vrouw zijn in alle facetten terug te toveren in onze dagelijkse praktijk, in onze liefde, onze lust en ons leven.

 

Inclusief mijn nieuwste boek EEN MET DE BRON, een verrassing en een uitgebreide, persoonlijk afgestemde orakellegging en werkboek van de tien archetypen en Godinnen. 

Jaartraining I staat in het teken van het vrouwelijk seksuele in ere te herstellen. 

Jaartraining II borduurt hierop verder en herstelt en heelt vrouwen in hun goddelijkheid en hun verbinding met hun eigen Bron van bezieling. Daarnaast kun je jaar twee los van jaar één volgen als je al enige ervaring hebt met dit soort werk. We maken gebruik van rituelen, ceremonieën en inwijdingen.

Omdat deze training voor het eerst gegeven wordt, kost dit slechts en eenmalig 666 euro. 

Voor mensen die in een bijstandssituatie of vergelijkbare situatie zitten, vraag ik contact op te nemen met Pippa. 

Je hebt dan recht op korting! 

Mocht je niet aan jaartraining 1 hebben meegedaan maar wel met de Terugkeer van de Godin willen meedoen, neem dan even contact met mij op voor persoonlijk overleg. 

236443056_4369907623030172_3506676168526172296_n.jpg