top of page

Flirt je fit

Een heerlijke super chique nieuwjaarstraining in Groningen: Flirt je fit ~ how to pin-up your life.
 
Een training van twaalf lesuren in drie bijeenkomsten, waarbij we allerhande oefeningen, technieken, fun facts, tips & trucs uit de theatersport, cabaret, pin-up posing, catwalking, the art of tease en de gouden sleutels uit de Burlesque leren in zowel actieve als passieve vorm. We zullen onze ware pin-up boven water halen! En zij is niet alleen de sleutel tot je genezing en succes maar ook de saus waarmee je ieder levens- en liefdesgerecht van smaak en pit voorziet.
 
Ook krijgen we achtergrondinformatie en vele gouden sleutels aangereikt waar het flirten met het leven betreft. We hebben geen enkele 'object of our affection' nodig, maar als je die wel hebt, is dat ook goed. Het gaat hier echt om beter in je vel komen te zitten, je eigenwaarde en zelfliefde boosten, je sensualiteit gebruiken om je leven te pimpen en zelf eigenhandig de slingers op te hangen voor het onzichtbare feest dat Leven heet. 
 
Deze tips & trucs kun je toepassen als je fitter en vitaler wilt worden, als je succesvoller in het leven wilt staan, als je zakelijk wilt leren flirten, als je persoonlijk meer zelfvertrouwen wilt uitstralen, als je je eigen poses en way of walking wilt upspicen, als je simpelweg heel veel lol en flirtplezier met elkaar wilt beleven en natuurlijk als je je innerlijke pin-up of sensuele godin uit het stof wilt halen om een naam en gezicht te geven. 

Van Burlesque technieken, tot je eigen signature catwalk, spiegeloefeningen, poseren,
boudoir fotosessie, je eigen pin-up illustratie, dress up parties en pasties, naturel naakt, make-over, flirttechnieken, alles komt voorbij. Out of your comfortzone en out of the box, de rode loper op van je leven en altijd vanuit volledig lekker in je vel zittend de wereld in. Met pit en plezier. 

Word en ontmoet de pin-up van je dromen! (Inclusief certificaat, boudoir foto en pin-up illustratie.) 
En laat haar volledig de wereld bestormen door in jouw lijf thuis te komen. 
En dit alles in de prachtige brocante sfeer en vintage ambiance van Hemeltjelief (en mijn hemel, wat is dit een sprookjesachtige, magische plek, inclusief een ware catwalk!) bij de immer charmante en super gastvrije Caro. 
     

Geef je snel op voor deze gloednieuwe training, er zijn maar 10 plekken beschikbaar en er is veel
belangstelling, <<< Klik hier voor de online winkel. 

Data: 8 januari, 5 februari & 5 maart. 12 lesuren! Van 13.00 tot 17.00 . 

Prijs: 255 euro per persoon. Deze prijs is inclusief bubbels en chocola en een afsluitende en zeer uitgebreide high tea met heerlijkheden bij de laatste bijeenkomst  en natuurlijk je eigen pin-up certificaat met professionele foto en pin-up illustratie. 

Plaats: Hemeltjelief bij Caro in Ezinge. Er komen verschillende vrouwen uit Groningen rijden (en ook uit andere richtingen) dus je kunt altijd wel met iemand meerijden. Ov is ook mogelijk.  

Deze workshop is ook heel geschikt om privé of zakelijk in te huren als training of als weekendworkshop voor bedrijven, vrouwengroepen en vriendinnenbijeenkomsten.  

PIN-UP YOUR LIFE NOW! Durf jij?

bottom of page