Mini-festival:
Een met de Bron

 

Op donderdag 26 mei 2022 op hemelvaartsdag begint het mini-festival 'EEN MET DE BRON', voor mannen en vrouwen. 

Een waarachtig alchemistisch proces waarin we onze eigen bezieling en rechtstreekse verbinding met de Bron terugvinden en bekrachtigen. Kom thuis bij de Bron!  

 

Dit festivalletje gaat plaatsvinden in centrum Loft, vlakbij Leeuwarden, in Boksum. Deze dagen staan helemaal in het teken van weldaad, welzijn en welness voor lichaam, hart, ziel en geest. We duiken en dompelen ons helemaal onder in de Bron. Echte brondagen en herbronningsdagen. Met sauna, vuurplaats, iglo, omgebouwde kerk, zintuiglijke maaltijden, heerlijke workshops, zwembad, wandelingen en alles wat maar tot de zintuigen spreekt en ons thuisbrengt in onze eigen Bron van geluk en genezing. 

We duiken helemaal in de vijf poorten en de vijf talen van de Bron: we leren onze zintuigen opnieuw te gebruiken als poorten naar bezieling. We leren de vijf lichttalen of oertalen opnieuw spreken waarin we in rechtstreeks contact komen met onze eigen ziel of goddelijkheid: aanraking, klank, beweging en dans, kunst en stilte.

We gebruiken de kracht van gebed, rituelen, powerpreken, heling, oeroude godinnenwijsheid, natuur en oefeningen ter bevordering van je eigen kunstkracht.

Want kunstkracht is toverkracht. 

Ook zullen we werken met onze emoties en hoe deze als benzine of vuur te gebruiken zijn om je ziel in lichterlaaie te zetten. Hoe je lichaam, ziel, emoties en geest weer kunt gebruiken als de pijlers of spijlen van het rad van fortuin. Hoe je juist met alles wat en wie je bent, denkt en voelt een waar alchemist kunt worden. 

Deze prachtige, kleurrijke, zintuiglijke reis zal worden gemaakt bij Loft in Boksum (vlakbij Leeuwarden), een omgebouwde kerk/tempel die alle zintuigen prikkelt en toch oplaadt en tot rust brengt. Een plek waar her-bronnen daadwerkelijk vorm en kleur krijgt. 

We beginnen op hemelsvaartsdag op 26 mei en eindigen op zondag met de stiltedag die iedere maand plaatsvindt in Loft. Je kunt kiezen voor het volledige programma, inclusief overnachtingen in een kamer of tentje in de kerk op het kunstgras of buiten of je kunt thuis overnachten en je kunt kiezen wel of niet deel te nemen aan de stiltedag op zondag voor integratie en contemplatie van alles wat je in de dagen daarvoor hebt gevoeld, beleefd en meegemaakt. 

Een zielsgelukkig feestje en weldaad voor lichaam en geest. Je zult herboren worden. 

Welmoed van centrum Loft en Pippa verheugen zich enorm op deze weldaad en deze diepe duik in de eigen Bron. Spread the word en join us in mei! 

Om deze training te boeken, ga naar de online winkel, <<< Klik hier

Of contact me voor meer informatie: pippapinuppins@gmail.com

Ook zal er een online community komen: De Gouden Zon met twee keer per maand op de zondag een boost om je eigen blij-drage te gaan leveren aan de wereld en aan je eigen geluk en gezondheid. Want ik geloof dat het tijd is om de blijheid te verspreiden. Doe je mee? Powerpreken, inspirerende oefeningen, inzicht gevende rituelen, gebed, klank, heling en beweging om de verbinding met onze eigen ziel en bezieling levendig en actief te houden in ons leven van alledag.

De eerste vijf powerpreken inclusief oefeningen zijn inmiddels opgenomen en liggen vast op een besloten fb groep. Om deze powerpreken en oefeningen te volgen/doen, kun je nu naar de online winkel om je Gouden Zon ticket te boeken. Voor slechts 15 euro krijg je 5 x 45 minuten aan inspirerende inzichten, energetiserende oefeningen en zalige opdrachtjes. 

Om je in te schrijven hoef je enkel een maandelijkse blij-drage te leveren van 15 euro. Om naar mijn online winkel te gaan, <<< Klik hier.  

232329115_812075202839919_2918260743491221780_n.jpg